We zijn zo anders hetzelfde   

................

BuBu inc is de afkorting voor Business Buddies. Buddies gaat over verbinding. Over elkaar zien en elkaar erkennen. Samenwerken en samen delen. Elkaar upliften en motiveren om meer van jezelf te laten zien, stimuleren om meer te doen van wie je bent, meer uiting te geven en je stem te laten horen.

Buddies gaat over elkaar steunen en er gewoonweg zijn als de ander dit nodig heeft..

Buddies gaat over community en over hetzelfde anders zijn. Samen streven naar iets groters dan wij zelf zijn, het individu.

Het gaat over samen zíjn.

Wie we zijn

Wij ervaren dat alles eenvoudiger is wanneer je trouw bent aan je eigen natuur en meebeweegt met alles wat je gegeven hebt, zowel krachten als uitdagingen. Onze onderneming is een reflectie van wie wij zijn, wat wij nodig hebben en wat wij de wereld te bieden hebben. Dit voelt niet als werken, dit is leven.

En zeg nou zelf, alles gaat toch veel makkelijker als je lekker in je vel zit?

Dit geldt ook voor ondernemen. Investeren in jezelf ís investeren in je bedrijf.

Dus, dit is waar we in gespecialiseerd zijn en de manier waarop wij zelf ondernemen!

Over ons

Over Irene

''Van nature ben ik nuchter en een echte doener die in een lekker tempo de touwtjes in handen heeft én in beweging is.. Willen leren, begrijpen, ontwikkelen, ontdekken en altijd aan het ondernemen

Door de jaren heen heb ik geleerd mezelf meer tijd en ruimte te geven om aanwezig te zijn in het hier en nu. Te verbinden! Om vanuit een natuurlijke flow in openheid en zichtbaarheid te leven, te ondernemen en te verbinden met mezelf en de wereld om mij heen. Zo ervaar ik dat ik de beste versie van mijzelf ben. Omdat ik weet en ervaren heb dat alles wat ik nodig heb er al is. En dat gun ik de ander ook. Want mijn motto was en is nog steeds droom, denk, durf, doe en deel.  En dat is waar het in onze academy om gaat. Terug naar de basis. Bouwen aan je fundering om vervolgens in beweging te komen en je koers te varen!''

Over Loes

‘’Voor een dromer ben ik ook een echte doener. Ik hou van actie als ik er eenmaal in zit. Het liefst ben ik aan het aansturen, aanmoedigen en empoweren. Van visie naar de praktijk. 

Bewust het “willen” met het “kunnen” aan elkaar verbinden is o.a mijn manier om relaxed in het leven te staan. Afwegingen maken en voelen wat ik nodig heb, kan ik nu omdat ik omarm wie ik ben, waar ik heen wil en begrijp hoe het voor mij werkt. 

Acceptatie, overgave en handelen vanuit vertrouwen.

De vaardigheden om mee te bewegen heeft mijn leven versimpeld. Het is een way of life en ik zou het niet anders willen. Een flexibele en een veerkrachtige houding kan je leren. Ik gun iedereen een gezonde dosis zelfkennis en “me-management skills” om het ondernemen o.a een stuk aangenamer en efficiënter te maken.''

Volg ons op Instagram